Radisson Blu Sobieski Hotel, Warsaw

 

Restauracja Trylogia

Nowoczesny wygląd oraz rodzinna atmosfera w połączeniu z wykwintnymi sezonowymi specjałami sprawiają, że Restauracja Trylogia jest jedną z najczęściej odwiedzanych restauracji przez znawców lokalnej kuchni. Dania kuchni polskiej i międzynarodowej serwowane są w ciągu dnia, a bufet w porze lunchu jest idealny dla osób, którzy potrzebują szybko coś przekąsić.

Wśród kulinarnych kreacji szefa kuchni, Edwarda Suchenka znajdują się takie dania jak kaczka zapiekana z jabłkami podana z pierożkami oraz filet z miętusa w sosie cytrynowo-szafranowym. Na deser polecamy nowości przyrządzone przez Bożenę Sikoń, uznanej i niekwestionowanej mistrzyni cukirnictwa, zdobywczyni wielu prestiżowych nagród.

Godziny otwarcia
Codziennie od 8.00 do 01.00

Trylogia Restaurant menu
Trylogia CafeBar menu

radisson/Widget/Footer